Hvor lang tid tager en behandling?

Den første behandling vil typisk vare 75 minutter hvor de efterfølgende vil vare 45 minutter.

Hvem kan behandles med kinesisk medicin?

Alle kan behandles. Der er ingen begrænsninger mht. køn, alder osv. Både børn, voksne og ældre mennesker kan have glæde af akupunktur.

Kan man være bloddonor og få akupunktur?

Man kan godt få akupunktør og være bloddonor, men man kommer i en periode i karantæne fra at blive tappet. Tjek med din blodbank for deres retningslinier.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Alt efter hvilken lidelse og hvor lang tid den har været der, kan det variere meget. Dog ser jeg gerne, sammen med dig, en form for resultat indenfor 3 gange og ellers henvise dig til andre.

Er nålene sterile?

Ja, nålene er engangnåle som er steriliserede. Efter nålene er brugt på dig, kommer de i en sikker kasse og afleveres på apoteket.

Hvordan føles akupunktur?

Under akupunkturbehandlingen vil man, når nålen rammer punktet, måske kunne mærke en spænding, et lille stød eller lignende omkring nålen. Det er meget individuelt hvordan det føles, men det gør almindeligvis ikke ondt.

Er der bivirkninger?

Nej, der er ingen bivirkninger ved akupunktur. Akupunkturen hjælper kroppen til at genskabe den naturlige balance men vil aldrig kunne være negativt. Der vil derfor ikke være nogle problemer ved at få akupunktur samtidig med anden behandling.

Kontakt mig

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Find mig her

Oddershede Akupunktur
Holbergsvej 13
6000 Kolding