Christina Damgaard - Arvæv

Jeg begyndte at få behandling hos Anette efter et langt sygdomsforløb med flere operationer i maven og underlivet. Efterfølgende var jeg plaget af smerter pga. arvæv efter operationerne, men efter få behandlinger hos Anette med akupunktur, varme og kostvejledning, blev smerterne mindre og er nu helt forsvundet.

Karin - Muskelsmerter

Jeg begyndte hos Anette da jeg var plaget af voldsom sved, efter nogle behandlinger blev det bedre, men min medicinens bivirkninger er ikke til at hamle op med. A har hen af vejen hjulpet mig med flere ting, smerter i muskler og led m.m. og jeg føler mig tryg hos hende da hun er en stor menneske kender med stor viden. 

Mia Hartmann - Rygsmerter

Jeg opsøgte Anette i sin tid fordi jeg altid frøs.

Jeg havde hørt at hun kunne hjælpe mig, men havde mine betænkeligheder fordi jeg var bange for nåle. Jeg valgte at opsøge hende alligevel, hvilket jeg ikke kom til at fortryde.

Anette modtog mig med stort overskud og professionalisme, som gjorde at jeg følte mig i trygge hænder. Hun var grundig, dygtig og meget engageret i hendes profession.

Nålene var ikke noget problem og gjorde hverken ondt eller var ubehagelige. Yderligere gav hun gode råd til hvad jeg selv kunne gøre for at komme mit problem til livs. Siden da har Anette hjulpet mig andre problemer som sygdom og rygsmerter.

Jeg vil helt sikkert bruge hende igen og anbefale hende til andre.

Birgitte Hauerslev - Brystkræft

Jeg fik i april 2011 konstateret brystkræft og da jeg manglede ca. 2 kemobehandlinger startede jeg i behandling hos Anette. Jeg henvendte mig, da jeg havde brug for at beholde / få mere energi , få ro på min mave så jeg ikke havde så meget kvalme og få mindsket mine hedeture. Den efterfølgende strålebehandling og opstarten af hormon kur krævede også ekstra energi og behandling for hedeturene.

Jeg har under forløbet, som ikke er afsluttet, oplevet Anette som en kompetent og indlevende behandler, som er i stand til at skabe et rum, hvor jeg har følt mig forstået og behandlet ud fra de symptomer, jeg har haft. Ligeledes har behandlingen også båret præg af, at Anette har en viden og  interesse for brystkræft som gør, at behandlingen er meget professionel. Anette har med sin behandling været i stand til give mig energi og få ro på
min mave.

Jeg har under hele min kemo – og strålebehandling været i stand til, at være ca. 4 timer dagligt på arbejde og bibeholde min dagligdag– jeg tror , at de ugentlige besøg hos Anette og” hendes nåle” har gjort rigtigt meget for at dette er lykkes.

Kirsten Jørgensen - Brystkræft

TAK for din hilsen, og ønsket om at fortælle om min oplevelse af dine behandlinger samt min oplevelse af dig. Dette gør jeg med glæde, idet jeg tror at de ca. 8 behandlinger jeg fik med akupunktur hos dig i forbindelse med strålebehandlinger efter en brystkræft har hjulpet mig fint igennem forløbet. Som dine fotos undervejs kan bevise, fik jeg af strålebehandlingerne, 25 i alt, kun lidt rødme på huden. Helt mærkbat følte jeg at jeg fik meget energi efter hver behandling.

Du er meget velegnet som behandler, din ro smitter af på mig som patient, og din almene viden om alternativ behandling følte jeg var stor – din unge alder til trods.

Jeg vender helt sikkert tilbage til dig, hvis jeg får behov for det.
STOR Hilsen

Anni - Slidgigt

Jeg er blevet behandlet af Anette igennem et års tid pga slidgigt i fingre.

Startede vidst med behandling for en dårlig skulder samt krampe i benene om natten. Krampen er helbredt – men skulderen er et tilbagevende problem, som hverken læger, fysioterapeuter eller andre helt kan kurere.

Min slidgigt i fingrene er i bedring med akupunkturbehandling (kan desværre aldrig helt helbredes )
Ømheden i de yderste meget knudrede led er blevet bedre, rødmen har fortaget sig og stivheden er mest udbredt om morgenen og især i koldt og fugtigt vejr.

Er glad for behandlingerne hos Anette. Hun er meget omhyggelig og grundig og også iderig med andre muligheder end nåle, der evt kunne hjælpe. F.eks foreslog hun at bruge “aloe heat lotion” sammen med “aloe MSM gel” hver aften på de ømme led, og der har virkelig givet effekt. Leddene er ikke så røde mere og sammen med akupunktur ca hver 14 dag, kan jeg holde smerten nede. ( Men fingrene er jo stadig langt fra kønne og det bliver de aldrig)

Er glad for at komme i klinikken – Anette er meget omhyggelig og altid klar med et godt råd. – Dygtig .

Nicolai - Skulderskade

Som langdistancetriatlet – og behandler bruger man sin krop, til tider for meget, derfor har mine besøg hos Anette ofte været tiltrængte.

..Og jeg er sjældent gået forgæves, om det så har været ømme muskler, en skadet skulder, eller en stoppet næse, har Anette altid hjulpet. 

Mogens - stress

Skal jeg være ærlig så troede jeg ikke på det med nåle men det virker bare. Hun har hjulpet mig med spændinger i nakken, overbelastning i arme, stress, rygproblemer og ikke mindst galdesten. Een gang med nåle og det var væk.
P.s Så Oddershede Akupunktur kan sit kram

Laura Winther - Smerter i ryg og ben

Jeg synes du fortjener en fin om tak á dit arbejde med nålene og god samtale. Jeg er meget taknemmelig over som du har hjulpet mig, jeg havde ondt i ryg og ben, kunne næsten ikke går da jeg kom til dig, nu er alt godt. Også andre skavanker er væk.

Kontakt mig

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Find mig her

Oddershede Akupunktur
Holbergsvej 13
6000 Kolding